RESULTS AND CLASSIFICATION

TRANSLATE FOR YOU LENGUAJE

Búsqueda personalizada

Friday, May 18, 2012

Van der Wiel, het meest op een Pellegrino

De economische dop had gedood alle hoop tot de aankomst op de plaats van Mauricio Pellegrino. De volgende coach heeft gevraagd Braulio Vazquez doen een laatste poging om dergelijke leiders Ajax rigide en in staat om Gregory van der Wiel te ondertekenen overtuigen. Een nieuwe stimulans voor de Valencia verzetten tegen het gooien handdoek in de ring door haar man de voorkeur aan de rechten van de verdediging te versterken. De operatie is nog steeds erg moeilijk, maar nog niet weggegooid. Ondanks de tegenslagen die maanden heeft Ajax, zowel sportief de VCF richting als de Nederlanders hebben beleden liefde voor elkaar.
Pellegrino en sportief directeur in contact en, ondanks de afstand, de twee zijn volop bezig met het maken van de template Valencia 2012/2013. Zal elke overdracht niet ondernemen zonder het advies van 'Skinny', die heeft zijn prioriteit gegeven aan de rechterkant. De redenen sport te maken Van der Wiel naar keuze van de markt meer als de coach van Lions. Zo, weten hoe moeilijk het zal zijn, Valencia is klaar om opnieuw te proberen voor de volgende start 08 juni Euro in Polen en Oekraïne.
Na het toernooi € als Nederland de finale rondes met een bedrag van € VDW rol van de missie onmogelijk zou zijn.
Bovendien is de VCF niet vertragen de zaak verder met het risico dat een club met een groter economisch potentieel vooruit loopt in de race rechterkant ook als entiteiten zoals Chelsea of ​​Real Madrid. Zelfs in dit opzicht de afgelopen dagen had aangedrongen uit Italië dat Van der Wiel was een stap verwijderd van aanlanding het volgende seizoen bij AS Roma.
Echter, dezelfde speler maakte een einde aan de geruchten te ontkennen het nieuws via hun website, en duidelijk te maken dat zijn belangrijkste wens is om te spelen de cursus die wordt geleverd in een team aan te vechten de Champions League.
"Wat we hebben is dat de meeste kranten in Italië aangegeven dat ik het eens met Rome. Geruchten uit de lucht, maar deze keer is verkeerd ", gepubliceerd internationale Oranje. In tegenstelling tot wat er is gebeurd in december 2011, toen hij bevestigt een overeenkomst voor vijf seizoenen met het Mestalla. Uit de kring van mensen die dicht bij de Nederlandse zorgt ervoor dat, ondanks de VCF kan zijn laat in ondertekening, is Gregory kijken met het voordeel van de mogelijkheid van kleden in zwart-wit.
De Pellegrino hebben de truc of Champions.
"Mijn agent, Hakim (Slimani), bracht een dag in Rome. Naast een prettig gesprek, mijn voorkeur voor nu is naar een club om de Champions League te spelen ", zegt hij. De '2 'ajaccied voegt eraan toe dat zijn geest al was gericht op de Euro landen: "Ik focus op de selectie.
Daarna zal ik zorg voor mijn carrière. "
Tot slot, Hakim Slimani, SUPER contact op met gisteren, was gesloten, toen hem gevraagd werd over een andere poging om zijn cliënt land deze zomer in Valencia: "Dit zijn dingen die tussen Valencia CF en ik als een agent van Gregory."

No comments: