RESULTS AND CLASSIFICATION

TRANSLATE FOR YOU LENGUAJE

Búsqueda personalizada

Monday, May 7, 2012

Van der Wiel zal niet komen

Braulio Vazquez weten dat volgend seizoen niet in staat zal zijn om Gregory Van der Wiel hebben, als hun vertegenwoordiger heeft hen op de hoogte dat heeft een zeer vergevorderde onderhandelingen met een andere club die wel bereid zijn te betalen wat hij vraagt ​​voor Ajax, die net gekroond tot kampioen van de Eredivisie. De speler, met slechts een contract komende jaar, was terughoudend om te vernieuwen en kwam om te zien van zijn contract en daarna gekoppeld aan Valencia, die een overeenkomst voor de komende vijf seizoenen bereikt ten koste van de onderhandelingen met Ajax Deze situatie is niet in staat geweest te realiseren. En ja, een aantal weken op zoek naar alternatieven.
In eerste instantie zijn idee was om de Sports Management toegewezen aan de rechterkant aan het begin van 2012, dat een positie als "belangrijk" maar de realiteit is heel anders en is een open vraag. Zonder de Nederlandse optie, Braulio toevlucht tot het volgende in de lijst van voorkeuren, zoals side-Lille Debuchy beschouwd als duur voor de begroting die de club voor die positie heeft, of de Kroatische Vrsalijko, Dinamo Zagreb. Maar ook andere omstandigheden, zal geen van hen komen, en de coördinator van het Technisch Secretariaat begint te zien in overweging genomen a priori zuiniger, als de kant Sporting Lissabon Joao Pereira of Azpilicueta.
Geen vergevorderde onderhandelingen voor een van hen, want wat was het een prioriteit is naar de achtergrond in het onderwerp van de toekomstige coach, maar dat verdere besprekingen in parallel met de bijzaak.
Wat het wordt gedefinieerd als de positie van de drie rechter-backs die momenteel op de loonlijst van de VCF, gevallen van Michael Bruno en Barragan. De Portugezen, die in een seizoen toen verteld dat hij werd overwogen voor de continuïteit, verlaat de club op 30 juni, als Bruno, wiens contract ook afloopt. En waar is er een verschuiving in de situatie is over de toekomst van Barragan, zoals gebeurd is om te kijken naar mogelijkheden om u te informeren dat de opdracht zal in het personeelsbestand voort te zetten na het nemen van een stap vooruit.

No comments: